Home
Schuldhulpverlening
Budgetbeheer
Aanpak
Contact
Contactformulier

SCHULDHULPVERLENING (schuldhulpverlening, schuldsanering, bewindvoerder)

Ieder van ons weet eigenlijk wel dat het moeilijk is om rond te komen met wat we hebben aan financiële middelen hebben als we een laag inkomen hebben. Het gebrek aan het goed omgaan met de financiën (met je budget) oftewel budgetbeheer kan een negatief effect kan hebben op persoonlijke en/of familierelaties. Door veranderende levensomstandigheden, zoals werkloosheid, ziekte of crisis kunnen we ons genoodzaakt zien om de zaken anders aan te moeten pakken. Niets om je voor te schamen maar vaak rust er een taboe op het inroepen van professionele financiële hulp.   

Als die financiële druk van invloed is op u, kunt u profiteren van onze hulp. Wij kunnen u helpen en u die financiële begeleiding bieden om de weg omhoog weer terug te vinden.

Wat te verwachten van een budgetcoach?

  • U bepaalt samen met ons hoe u het beste geholpen kunt worden bij het oplossen van de problemen in uw financiën.
  • Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en bespreken samen met u uw persoonlijke financiële situatie met betrekking tot inkomsten, bestaande schulden en de maandelijkse uitgaven.
  • We gaan u helpen te bepalen waaraan uw geld wordt uitgegeven, en u begeleiden bij de ontwikkeling van een gedegen periodiek uitgavenplan.
  • U probeert zowel op korte als op lange termijn om dit plan te realiseren.

Wat te doen als u van budgetbeheer gebruik wilt maken?

Komt u er financieel niet meer uit en wilt u graag hulp daarbij zodat uw vaste lasten betaald worden, uw eventuele schulden aangepakt worden en dat u weer lucht krijgt?
Samen kan het lukken, maar  de eerste stap is aan u. Ga naar het contactformulier en vul uw gegevens in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u eerst nog meer info? Dan mag u ons ook bellen op telefoonnummer 06-290 16 212 of stuur een mail naar info@saladin.nl.

 

SALADIN ADVIES
info@saladin.nl